be2 S.a.r.l.

#16378Neoprávněná strhnutá částka z mého účtu v hodnotě 4788kč.Zrušení premium(VIP) účtu

2 měsíce 2 dny 18 hodin

05.06.2017, před 8 lety

Zdeněk Patzenhauer

Dobrý den dne 3.6.2017 jsem mojí nemocné babičce,chtěl udělat radost a seznámit jí prostřed.na 1 pohled důvěr.seznamky be2 s nějakým pánem.Tak jsem jí založil účet za 99.98kč členství na 1rok.Nestačil jsem se potom divit ,co se dělo z mého účtu mi byla stržena částka 4788kč.Tak jsem ihned kontaktoval mou banku AIR Bank a operátorka mi poradila abych si snížil limit pro platbu kartou na 0kč.Naštěstí částka ještě nebyla zaúčtována.Tak jsem šel na pobočku mé banky a nechal jsem si zrušit mou plat.kartu a zažádal o novou.Chtěl jsem i ukončit VIP členství un této podvod.seznamky a nejde to.Obracím se prosím na Vás o radu co ted můžu dělat? Moc děkuji Patzenhauer Zdeněk

Prosím o pomoc z vaší strany jak zrušit ono členství u be2 a vymoci částku 4788kč zpět.

7.6.2017 11:08, před 8 lety

Pokud bylo mezi stranami sjednáno poskytování služeb v rámci placeného členství, obsahují obchodní podmínky automatickou prolongaci. Se sjednáním služby mohl spotřebitel souhlasit i s prováděním opětovné platby. Tyto skutečnosti je třeba si ověřit. Pokud budou naplněny, doporučujeme spotřebiteli smlouvu v souladu s obchodními podmínkami prokazatelně vypovědět. Případné smazání profilu není výpovědí, tím se jen spotřebitel zbavuje možnosti využívat zaplacené služby.

Dle všeobecných obchodních podmínek společnosti be2 S.a.r.l. je možné smluvní vztah vypovědět. Pro ukončení smlouvy je tedy vhodné zaslat společnosti výpověď. Výpověď je účinná jejím doručením a spotřebitel má v takovém případě právo na vrácení poměrné části zaplacených peněžních prostředků za dané období.

Žádat vrácení již zaplacených částek za minulá období by bylo možné pouze v případě, pokud by osoba, která uzavřela smlouvu, prokázala, že nebyla o automatickém prodloužení smlouvy informována, a že nebyla seznámena s cenou poskytované služby.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

9.6.2017 07:39, před 8 lety

Rádi bychom Vás ujistili, že na žádosti o Výpověď, zaslané našemu Zákaznickému centru, vždy reagujeme. Kromě toho je Vám Výpovědní formulář zpravidla k dispozici v sekci “Nastavení” ve Vašem profilu.

Na základě informací, které jste nám poskytli, žel nebylo možné Váš profil v naší databázi dohledat. Rádi bychom Vás tudíž požádali o poskytnutí doplňujících informací – Vašeho uživatelského jména, registrační emailové adresy či data realizace platební transakce. Zašlete nám prosím výše uvedené informace, jelikož v opačném případě Vám neumíme být nápomocní.

V případě jakýchkoliv dotazů můžete také kontaktovat náš Zákaznický servis prostřednictvím emailové adresy: zakaznickyservis@be2.cz.

9.7.2017 23:13, před 8 lety

8.8.2017 07:33, před 7 lety

Spotřebitel nás informoval, že se případ podařilo vyřešit smírnou cestou. Stížnost proto uzavíráme.