Oreola Property s.r.o.

#1640Neobdrželi jsme vanu ani platbu zpět.

9 měsíců 2 hodiny

12.12.2013, před 11 lety

Ing. Jiří Skalický

Dne 6.9.2013 jsme platili účtem 4.212 Kč za vanu, objednanou na www.mujdumazahrada.cz . Několikrát jsme se snažili dovolat na uvedený telefon, máme uloženo několik mailů a doporučený dopis za dne 20.11.2013 (výzva k vrácení částky) se nám vrátil zpět.

Částka byla za vanu + dopravu ve výši 4.212 Kč

Vrácení platby zpět.

13.12.2013 16:08, před 11 lety

Dlužník (prodejce) je povinen splnit svůj dluh řádně a včas.
Pokud dlužník nesplní svůj dluh řádně a včas (dodání zboží), tak je v prodlení dle § 517 odst.1 občanského zákoníku.
Jestliže nesplní svůj dluh ani v dodatečné přiměřené lhůtě věřitelem (kupujícím) mu poskytnuté, má věřitel právo od smlouvy odstoupit dle § 517 odst.1 občanského zákoníku.
Odstoupením od smlouvy se smlouva od počátku ruší a strany jsou tak povinny si vydat vše, co smlouvou vzájemně nabyly.
Prodejce je pak povinen vrátit finanční částku za zboží a kupující zboží, pokud jej obdržel.

12.9.2014 16:33, před 10 lety

Společnost Oreola Property s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení. Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat společnosti předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.