Ráda bych si stěžovala na blonďatou prodejní asistentku, která mě před chvílí obsluhovala. Chtěli jsme si vyzkoušet 4 druhy bot. Paní byla nepříjemná až za hrob, a evidentně jí obtěžovalo, že má v sobotu večer pracovat.
Kroutila hlavou, u toho si žvýkala, že jsme jí viděli až do krku, kroutila hlavou i na jinou asistentku.
Cítili jsme se naprosto nepříjemně. Boty nám nosila po jednom, a obtěžovalo jí s námi mluvit. Napotřetí nám přinesla jinou velikost bot (celou dobu jsme chtěli tu samou velikost) a tvrdila mi, že jsem jí o tuto velikost řekla. Při pohledu na její výraz mi došlo, že nemám zapotřebí se od této paní nechat obsluhovat, a že do tohoto obchodu již dlouho nepůjdu.
Myslím si, že je spousta lidí, kteří by se o tuto práci rvali, a tuto paní tato práce evidentně obtěžuje.
Nevím, zda má vedení A3 sportu zapotřebí zaměstnávat lidi, které jim zákazníky odhání.
Jsem na prosto nespokojena s jejím jednáním a zkazila mi sobotní večer.
Nashledanou
Lepší výběr zaměstnanců, s ochotou pracovat s lidmi.
Ohledně chování a jednání personálu prodejce (zaměstnavatele) k zákazníkům je potřeba se obrátit na prodejce. Výběr zaměstnanců je záležitostí zaměstnavatele (prodejce).
Společnost A3 SPORT s.r.o. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.