RTU s.r.o.

#1672Nedošlo mi objednané zboží

8 měsíců 27 dnů 7 hodin

17.12.2013, před 11 lety

Monička Beilová

Dobrý den, objednala jsem si u firmy 19.11. hodinky přes voucher (nakupvakci.cz). Dosud mi zboží nepřišlo, přitom mělo přijít do 10 dnů od odeslání objednávky. Nestalo se tak. Několikrát denně firmě volám, nikdo telefon nebere, na emaily také nikdo nereaguje. Nejraději bych odstoupila od smlouvy a chtěla bych vrátit své peníze, které již měsíc mají na účtě, jelikož byla platba předem, částka 2390,--. Předem děkuji za pomoc. Beilová

Exkluzivní model pánských hodinek Detomaso Siena (http://www.nakupvakci.cz/cs/luxusni-panske-hodinky-detomaso/)

Chtěla bych vrátit peníze, neboť jsem velmi nespokojena s jednáním, a byli porušeny podmínky ze strany dodavatele, neboť v obchodních podmínkách je psáno, že zboží odesílají obratem ihned po obdržení částky na jejich účet, a tak se každopádně nestalo.

31.12.2013 13:58, před 11 lety

V případě, že je uzavřena kupní smlouva je povinností kupujícího uhradit kupní cenu a povinností prodejce dodat zboží. Pokud není zboží dodáno ani po výzvě, má kupující nárok dle § 517 občanského zákoníku na odstoupení od kupní smlouvy. Pokud kupující odstoupí, má nárok na vrácení zaplacených finančních částek včetně úroků z prodlení.

13.9.2014 18:52, před 10 lety

Společnost byla o podané stížnosti informována. Doposud však neprojevila svůj zájem se ke stížnosti vyjádřit. Z tohoto důvodu jsme nuceni stížnost uzavřít.

Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení. Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat společnosti předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.