Na základě internet.nabídky této společnosti,jsem si objednal koncem srpna2013/doručeno ihned poštou/ 2 ks.plast.lahviček přípravku Green Coffee Bean-pure po 30 ks.tobolek /celkem60ks/ na hubnutí,stím,že v případě neúčínnosti vrátí celou cenu zaplaceného výrobku /celkem cca 1400 Kč./.Záruka vrácení byla ve smluvních podmínkách. Vzhledem neúčinnosti /po dobu 30 dnů a dodržování všech stanov.podmínek /nezhubnul jsem ani deko,manželka přibrala 1kg./Jsem společnost žádal,jak písemně,e-mailem i telefonicky pí.Aksamitovou č.t.602 722 685 o vrácení peněz,ale do dnešního dne společnost nereagovala.Žádám tímto o navrácení peněz.
Green Coffee Bean - pure šarže L 12323-exp. 08/15
VRATIT PENÍZE
Společnost Green Coffee Bean Pure LLC sídlem: 445 Park Avenue, New York City, 10022 není možné kontaktovat.
Každopádně v případě, že je doložitelné, že společnost přislíbila navrácení peněz, jednalo by se o klamavou obchodní praktiku dle zákona o ochraně spotřebitele. Klamavé jednání může sankcionovat Česká obchodní inspekce.
Bohužel se nám nepodařilo společnost kontaktovat a z tohoto důvodu stížnost uzavíráme pro nedostupnost subjektu.