Podle vašeho e-mailu mi měla zásilka dorazit 7.7.2017. Do dnešního dne se nic nestalo. Centrála v Chebu nebyla schopna za 3 dny ani jednou zvednout telefon, které sami uvádíte jako kontaktní na vašich oficiálních stránkách. Nepřijde mi toto jako profesionální jednání od firmy která na sebe dává takové reference jaké dává. Pokud by šlo o nějakou nepotřebnou věc. Bohuzel jde o část střechy a už týden prší. Vše mam řádně zdokumentovane Takze věc mužů dal resit a s vámi bych rad resil vzniklou škodu.
Berte e-mail jako informativní, než zahájim řízení oficiální cestou.
Strecha na barák
Jako dostatečné řešení bych viděl odeslat ten balík.
Pokud nebyla služba poskytnuta nebo nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě, má možnost odesílatel službu reklamovat. Za včasné doručení ve vztahu mezi podnikatelem a spotřebitelem odpovídá podnikatel, protože povinnost dodat zboží je dle českého práva splněna dojitím zboží do místa dodání, tj. standardně do bydliště spotřebitele. Vzhledem k tomu, že zasílatelskou smlouvu uzavíral prodávající (odesílatel zboží), ten je také oprávněn uplatnit reklamaci u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou.