Q factoring s.r.o.

#1698Nedoručeni zaplaceného zboží

1 měsíc 1 den 7 hodin

19.12.2013, před 11 lety

Roman Varga

Dne 16.12.2013 jsem si objednal na www.q-elektro.cz fritovací hrnec Tefal FF 162131 Filtra One v hodnotě 1115kc placeno předem bankovním převodem a do dnešního dne jsem objednávku zboží neobdržel.Q-Elektro mi odpovědělo na mou objednávku meilem:
Číslo objednávky: 1734728
zboží bylo právě předáno přepravci. Doručení můžete očekávat do dvou dnů. V připadě osobního odběru bude zboží do dvou dnů přepraveno na pobočku.

Mohli by jste mi poradit,jak mám dále postupovat ohledně vrácení peněz nebo zboží.Děkuji Roman Varga,Dobré Pole 150,69181.Tel:776643612.

20.1.2014 15:38, před 11 lety

Pokud byla uzavřena kupní smlouva, bylo povinností prodejce dodat zboží. V případě, že jej nedodal, měl kupující nárok na odstoupení od kupní smlouvy a vrácení zaplacených částek. V tomto případě již nejsou internetové stránky funkční. Z tohoto důvodu doporučujeme podat trestní oznámení na policii či státním zastupitelství dle § 209 trestního zákoníku pro trestný čin podvodu.