Dne 20.7.17 kolem 8.00 jsem nakupovala na Vaší pobočce ve Zdibech. Pan Jiří u pokladny č.2 mi naúčtoval 2xstejný tovar, posléze při kontrole účtenky jsem zjistila že mi namarkoval ještě jeden produkt 2x, po žádání nápravy mi drze řekl ať jsi jdu na pokladnu 5 s celým nákupem,abych se nepo....kvůli pár korunám, zástupkyně vedoucího z pokladny 5 mi odmítla zavolat vedoucího s tím že je málo personálu, storno nakonec provedla, pan Jiří opravdu asi nepatří za pokladnu, nakupuji u Vás dlouho, v poslední době na pobočce ve Zdibech, opakovaně dochází k nesprávnému markování, ale dosud jsem se nepotkala s takhle hrubým jednáním, dosud jsem byla u Vás spokojený zákazník
proškolit personál o jednání se zákazníky, napomenutí
V případě, že je špatně naúčtováno zboží a kupující tuto skutečnost může prokázat, je prodejce povinen vrátit peněžní prostředky uhrazené navíc. Pokud tak neučiní, získá majetkový prospěch bez právního důvodu.
Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je vhodné se se stížnostmi směřujícími na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené či zákaznickou linku společnosti.
Dobrý den, paní Svatoš,
za nevhodné chování našeho zaměstnance se Vám omlouváme a děkujeme za upozornění. Vaši stížnost předáme odpovědným vedoucím, kteří se postarají o opětovné proškolení v oblasti slušného chování.
Věříme, že se jednalo o ojedinělý incident a příště už od nás budete odcházet coby spokojená zákaznice.
Přejeme příjemný zbytek dne.
Lidl Česká republika
Žádáme spotřebitelku o sdělení, v jaké fází se stížnost nyní nachází, případně o její uzavření.