Celý den doma čekám na zásilku,mêla mi být doručena v rozmezí 13-15,ve 14:49 mi byla zaslána sms,že mam balíček v úschově zásilek-i přesto že jsem doma a nikdo nezvonil ani nevolal,ač mi p.Kleprlik tvrdil do telefonu že volal.Jednání se mi opravdu nelíbí
Žádám finanční úlevu na dopravném,opravdu nečekám celý den doma,abych si pro zásilku nakonec stejně musela dojít. Na co si tu službu platím??
Co se týká nesplnění povinnosti dodat řádně dle zasílatelské smlouvy v deklarovaném termínu, bylo by nutné namítnout skutečnost, že se zasílatel nepokusil zásilku dodat a tím porušil povinnost ze smlouvy, kterou má uzavřenou s odesílatelem, který by mohl vadné poskytnutí služby reklamovat.
Za včasné doručení ve vztahu mezi podnikatelem a spotřebitelem odpovídá podnikatel, protože povinnost dodat je dle českého práva splněna dojitím zboží do místa dodání, tj. standardně do bydliště spotřebitele. Vzhledem k tomu, že zasílatelskou smlouvu uzavíral prodávající (odesílatel zboží), ten je také oprávněn uplatnit reklamaci u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou.
Kontakt na zákaznický servis společnosti 225 331 500.