Zaplatte 159,00 Kc na ucet 2900295296/2010 VS: 100760464. Dekujeme za Vasi objednavku. PostovneZDARMA.cz tuto objednavku jsem zaplatila sekem dnes mi dosla a mela sem zaplatit jeste 119. Nerozumim situaci prosim o visvetleni zaroven reseni dekuji Šarišska tel 702967399
Damske hodinky s modrym trpitkavim paskem
Vraceni penes kteri jsem zaplatila sekem kdys jsem zaplatila castku pri dobirce obednavky dekuji
Splnila-li již spotřebitelka svou povinnost z kupní smlouvy (zaplatit za zboží), není povinna hradit další platbu. Spotřebitelka může prokázat, že svou smluvní povinnost splnila, například výpisem z platebního účtu, na kterém bude viditelné, že platba za zboží již byla provedena. Zároveň je vhodné společnost vyzvat k vydání bezdůvodného obohacení. Kdo se bezdůvodně obohatil, je povinen získaný majetkový prospěch vrátit ochuzenému bezprostředně po výzvě. Pokud tak neučiní, ocitá se v prodlení a ochuzený má možnost navíc požadovat zákonný úrok z prodlení.
Společnost je možné vyzvat k plnění tzv. předžalobní výzvou dle § 142a občanského soudního řádu. Zaslání předžalobní výzvy nikoho nezavazuje k podání žaloby u soudu. Ale při projednání sporu před soudem, má v případě úspěchu ten, kdo vyzval protistranu předžalobní výzvou, právo na náhradu nákladů řízení. Jejím zasláním je zároveň dlužník upozorněn na možnost uhradit dluh bez dalších soudních výdajů. Více informací ohledně předžalobní výzvy je možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3511/predzalobni-vyzva.
V případě potřeby další konzultace se spotřebitelka může obrátit na naši poradnu na telefonní lince 299 149 009. Spotřebitelka má také možnost využít mimosoudního řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.