Allegro Retail a.s.

#1746Uznaná reklamace, ale od 29.11.2013 - nevráceny peníze na účet

29.12.2013, před 11 lety

Gerhard Gabrysz

Dne 25.11.2013 jsem objednal u MALL.cz měřič tlaku AEG BMG 5610,objednávka byla předána přepravci 25.11.2013 pod číslem:13815019052577 a doručena následující den.Obdržel jsem však maketu dětského semopalu.Po kontaktu s rekl.oddělením,kde mi byla zaslána adresa pro vrácení chybného zboží,jsem tak učinil,a 29.11.2013 jsem balík odeslal.Stěžuji si proto na více ,jak 30-denní dobu.

Chci vrátit částku 628 kč na účet,který jsem v dopise vloženém do balíku uvedl.

23.1.2014 14:54, před 11 lety

V případě, že je dodáno jiné zboží než bylo objednáno, má kupující nárok na dodání zboží dle objednávky. Pokud se tak nestane ani po výzvě, má kupující nárok dle § 517 občanského zákoníku na odstoupení od kupní smlouvy a vrácení uhrazených finančních částek.

13.2.2014 16:04, před 11 lety

Vážený zákazníku,

kontaktuji Vás jménem společnosti Mall.cz. Pokud Vám částka stále nepřišla, kontaktujte mě, prosím, na email overeno@mall.cz

Eliška,
Mall.cz

19.5.2014 11:34, před 11 lety

Stížnost uzavřena z důvodu dlouhodobé nereakce spotřebitele.