Koupil jsem psi granule pro psy zn chapi, za cenu 239kc. Co jsem nasel v pytli spoustu krmiva cerveme barvy uadne barevne granule.... Pan vedouci se mi vysmal ze muzu reklamovat zbozi pouze v originalnim baleni neposkozenem. Prosim poradte jak takovy igelitovy pytel rozdelat mehlede na skutecnost preferujeme ceske vyrobky a ceske maslo v penny nesezenete jen Polske neni to jen tah na ceske lidi kteri maji radi ceske vyrobky a nebo pouze delat z lidi idioty co se tyce byrobku v penny palec dolu
nekvalitni personal
Odpoved prosim
Jestliže zakoupená věc nemá očekávané vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitel by v tomto případě mohl žádat dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, má nárok na odstoupení od smlouvy. K uplatnění reklamace je nutné prokázat, že zboží bylo zakoupeno u prodávajícího.
Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitel možnost využít mimosoudního řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese https://www.coi.cz/informace-o-adr/.