Dámskou obuv jsem zakoupila v prodejně GALEX,Nádražní 17, Ostrava, 702 00. Asi po 6.měs.chození se odlepily podrážky. U levé boty se prochodil podpatek na vzduchovou bublinu.Reklamace byla odmítnutá s tím,že nášlapná plocha není předmětem reklamace-jde o základní údržbu,kterou provádí sám zákazník.Základní udržbu jsem prováděla poctivě podle pokynů prodavačky,které jsem obdržela při nákupu obuvi.Nevím čím jsem se provinila,pan znalec Petr Janata,mi konkrétně nic nenapsal.Jiné kroky jsem zatím nepodnikla.
Dámská obuv KO1027 č.41,s.Oliver
Chtěla bych vrátit peníze,jelikož oprava obuvi pravděpodobně dlouho nevydrží. Děkuji za pochopení.
V takovém případě je třeba opravdu kontaktovat odborníka - soudního znalce, který by se k povaze vady vyjádřil, případně zpracoval znalecký posudek. Bohužel společnost ke dni 31.10.2012 ukončila činnost v režimu živnostenského zákona. V obchodním rejstříku již není registrovaná vůbec. Pravděpodobně došlo k zániku společnost, tudíž, pokud jiná společnost nepřevzala její závazky, není již kde reklamaci uplatnit.
Stížnost uzavíráme z důvodu nedostupnosti subjektu.