Rabator s.r.o.

#1823Nedodané zboží

07.01.2014, před 11 lety

Karel Preisler

Objednal jsem si hodinky v hodnotě 948 Kč. Částku jsem zaplatil převodem z osobního účtu dne 29.11.2013.
Do dnešního dne mi zboží nedošlo ani mi nebyly vráceny peníze.
Zkoušel jsem kontaktovat obchodní firmu, ale to nelze, protože mi automat vždy říká, že operátoři jsou zaneprázněni a abych počkal a když počkám, tak se ozve vyzvánění a nikdo to nezvedá. Po dlouhém hledání jsem našel telefonní číslo na paní Pokornou.
Na žádost jednatelky paní Pokorné jsem zaslal vyrozumění o nedoručené zásilce. Bylo mi řečeno, že odpověď mi bude dodána do 24 hodin, což se nestalo.
Začínám se obávat, že se jedná o podvod a zvažuji podat na firmu trestní oznámení.

s pozdravem Karel Preisler

Hodinky Jamese Bonda

Přeji si dodat objednané zboží nebo vrácení peněz.

13.1.2014 16:05, před 11 lety

Kupní smlouva stanovuje kupujícímu povinnost zaplatit kupní cenu a prodejci dodat zboží. V případě, že prodejce zboží nedodá ocitá se v prodlení. Pokud prodejce zboží nedodá ani po výzvě, má kupující nárok dle § 517 občanského zákoníku od smlouvy odstoupit a prodejci tak vzniká povinnost vrátit kupujícímu uhrazenou cenu spolu s úroky z prodlení.

20.5.2014 21:46, před 11 lety

Karel Preisler