Dobrý den,potřebuji pomoct,nechci aby mi byli strhávány peníze z účtu.Na seznamce se nedá nijak odstranit prémiové členství ani smazat účet .Firma přes email nekomunikuje žádal jsem o zrušení 29.9.2017 nikdo mi neodpověděl a dnes 1.10.2017 jsem poslal email o zrušení znovu.
Děkuji
Smazat účet a zrušit prémiové členství.
Dle všeobecných obchodních podmínek společnosti be2 S.a.r.l. je možné smluvní vztah vypovědět. Výpověď je účinná jejím doručením. Pokud společnost záměrně znemožňuje vypovězení smlouvy, nemůže se dožadovat toho, že právní vztah nebyl ze strany spotřebitele řádně ukončen. Pokud spotřebitel výpověď smlouvy zaslal společnosti prokazatelnou formou, popřípadě se pokoušel zaslat (např. formou uváděné emailové adresy nebo faxu), ale z důvodů na straně podnikatele mu to nebylo umožněno, stačí společnosti prokázat snahu o včasné a řádné vypovězení smlouvy.
Zároveň je vhodné vyzvat společnost k vydání bezdůvodného obohacení. Kdo se bezdůvodně obohatí, má povinnost plnit bezprostředně po výzvě. Pokud tento závazek nesplní řádně a včas, ocitá se v prodlení a ochuzený má možnost navíc požadovat zákonný úrok z prodlení.
Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.
ID: O45BMO58
Přejeme Vám dobrý den.
Dle našich informací byl již případ uzavřen prostřednictvím komunikace se Zákaznickým centrem be2.
Účet byl již smazán. Díky,Nashle