Vedoucí prodejen vůbec nevědí, že při reklamaci musí být vyplacena náhrada dopravy k reklamaci na prodejně Věštínská Praha 5 - Radotín
Zkažené maso - Vepřová krkovice bez kosti chlazená
požaduji 50kč jako náhradu za projeté palivo kvůli reklamaci
Byla-li reklamace uznána jako oprávněná, má spotřebitel právo na náhradu nákladů účelně vynaložených při uplatnění práva z vadného plnění dle § 1924 občanského zákoníku. Zákon však nestanoví, co se považuje za účelně vynaložené náklady. Měly by to však být ty nejnižší nutné k tomu, aby mohlo být právo z vadného plnění uplatněno.
Níže zasíláme webový odkaz, na kterém je možné vyhledat další informace o této problematice a také Žádost o náhradu nákladů spojených s reklamací www.dtest.cz/clanek-3279/zadost-o-nahradu-nakladu-spojenych-s-reklamaci.