TRUXA GROUP s.r.o.

#1860Nábízení domácí práce ( plnění obálek ) firma již dále nekomunikuje

7 měsíců 15 dnů 9 hodin

13.01.2014, před 11 lety

Pavel Hanic

Po přečtení inzerátu plnění obálek z domu jsem tuto firmu kontaktoval písemně.Od firmy přišel dopis mohu doložit kopii ve které byl podrobný popis činnosti a také požadavek na uhrazení částky 660 korun i s odůvodněním proč tento poplatek uhradit. Po odeslání poplatku složenkou firma přestala dále komunikovat.Až poté jsem našel na internetu plno odkazů na tuto firmu kde je mnohem více stěžovatelů. Firmu jsem se snažil kontaktovat telefonicky leč marně

Tato firma by měla být přošetřena jak Živnostenským úřadem tak i Finančním úřadem. Je zřejmé že peníze které obdržela od spoustu lidí zřejmě ani nedaní přesto že uvádí k čemu tyto peníze slouží.Takové firmě by mělo být odebrán ŽIVNOSTENSKÝ LIST. A pokud dosáhne váše škody určitou částku mělo by se to dát i k soudu.

17.2.2014 11:56, před 11 lety

V případě, že společnost přislibuje, že po zaplacení určité částky obdržíte určité materiály, přičemž nic nezasílá, mohlo by být takové jednání posouzeno orgánem činným v trestním řízení jako trestný čin podvodu dle § 209 trestního zákoníku. Z výše uvedeného důvodu doporučujeme podat na policii nebo státním zastupitelství trestní oznámení.

28.8.2014 19:39, před 10 lety

Společnost TRUXA GROUP s.r.o. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.
Spotřebitelé mají nadále možnost pokračovat v řešení sporu v občanskoprávním řízení (nezávisle na případném podání trestního oznámení). Před samotným případným podáním žaloby doporučujeme zaslat společnosti předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu.