TelemediaInteracTV Ltd

#18725Okrádání účastníků hry

1 měsíc 22 dnů 14 hodin

22.10.2017, před 7 lety

Jiří Trpišovský

Dne 6.října 2017 jsem při naladění TV stanice Barandov viděl hru kde bylo 72 pohybujících se hus s výhrou 35 000,-Kč.Nalezení tří odlišných obrázků mi trvalo asi čtyřicet vteřin.Zavolal jsem na nabízené telefoní číslo,kde mi bylo sděleno,že všechny spojovatelky jsou vytíženy a a začali mi posílat nechutné praktiky sexu podle zvěrokruhu.Po dvaceti minutách mi opět bylo sděleno,že spojovatelky jsou stále vytížené,ale že mohu být každým okamžikem spojen a opět začal přicházet zvukový záznam o odporných sexuálních praktikách.Po dalších třinácti minutách byla hra ukončena a já jsem vypnul telefon.Přišlo mi vyůčtování telefonu a musel zaplatit 2.970,-Kč což je 25 procent mého důchodu.Já jsem ochoten zaplatit maximálně 3 až 5 minut spojení.Nevěřím že spojovatelky byly 33 minut stále vytíženy!Je to pouze sprosté okrádání účastníků hry a bezpracný zisk provozovatelů této hry.

Po odečtení mnou navržené částky,zbývající obnos mi navrátit.

23.10.2017 10:09, před 7 lety

V případě podezření na podvodné jednání ze strany společnosti doporučujeme spotřebiteli obrátit se na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Škrétova 44/6, 120 00 Praha 2, tel. 274 813 830, 226 236 000, e-mail: info@rrtv.cz, internetové stránky: www.rrtv.cz, elektronická podatelna: podatelna@rrtv.cz). Za zjištěné porušení ustanovení § 2 odst. 1 písm. b) zákona č. 40/1995 Sb., kterého by se společnost dopustila formou zadání reklamy/teleshoppingového bloku, který by byl nekalou obchodní praktikou podle zvláštního předpisu, tj. podle ustanovení § 4 odst. 1 zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, může tento ústřední správní úřad v rámci své kompetence udělit společnosti ve správním řízení pokutu, popřípadě uložit opatření k nápravě.

Dále se může spotřebitel, vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt se sídlem na Kypru, obrátit na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách https://www.coi.cz/pro-spotrebitele/evropske-spotrebitelske-centrum/, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

15.12.2017 02:12, před 7 lety