#1874Nedodané zboží

8 měsíců 4 dny

13.01.2014, před 11 lety

Zuzana Kašparová

Objednala jsem si v roce 2011 cukroví. Žádné ale nepřišlo, ačkoli jsem 990,- Kč zaplatila.
Telefonní číslo, které je na jejich stránkách patřilo nějaké staré paní, která byla chudák úplně hotová, že po ní všichni chtějí cukroví. Z hrůzou jsem zjistila, že její stránky ještě fungují. Někdo by jí měl dát za vyučenou.
Posílám číslo účtu, kam jsem Kč poslala.

Děkujeme za nákup
Nyní prosím proveďte platbu na účet
670100-2207438236/6210
částka : 990 Kč
variabilní symbol : 201110014

Výroba cukroví

Vrácení Kč

27.2.2014 11:20, před 11 lety

V případě, že došlo k uzavření smlouvy o zhotovení věci na zakázku, je povinností zhotovitele zboží dodat, pokud se tak nestalo, může žádat objednatel peníze zpět.
Dle informací poskytnutých spotřebitelem doporučujeme obrátit se i na orgán činný v trestním řízení - policii nebo státní zastupitelství s podáním trestního oznámení pro trestný čin podvodu.

17.9.2014 20:16, před 10 lety

Stížnost uzavíráme z důvodu nedostupnosti subjektu.