Kmeťová Marie

#1897Zničené vlasy,pleť a zdraví-zdravotní následky po neodborné masáži

6 dnů 15 hodin

14.01.2014, před 11 lety

Alena Vránová

Paní Kmeťová mě v minulých letech rok 1995-2013 svými neodbornými službami,ke kterým mě nutila ,zničila zdraví a také poškodila duševní zdraví.
Když jsem se chtěla bránit,vždy se mi vysmála a nutila mě k dalším zákrokům a že už prý bude to pravé. Snažila jsem se jak to šlo ale paní Kmeťová je neoblomná. Skoro bych řekla,že se chová jak blázen.

Kadeřnické,kosmetické a masérské služby.

Žádám o kompenzaci za zaplacené služby a poškozené zdraví a to celkem cca 50000Kč.

15.1.2014 13:12, před 11 lety

V případě, že by poskytnutá služba neodpovídala popisu v nabídce, lze žádat přiměřenou slevu z ceny služby nebo vrácení peněz.
V případě vzniku škody lze žádat náhradu, ale v takovém případě by bylo třeba využít služby odborníka, který by souvislost mezi vzniklou škodou a jednáním podnikatele prokázal a zároveň stanovil výši náhrady.

21.1.2014 14:42, před 11 lety

Spotřebitel byl vyzván k doplnění informací. Na danou výzvu nereagoval a uvedené telefonní číslo neexistuje. Poskytovatelka služeb v rámci řešení stížnosti spolupracuje a zároveň doplnila chybně uvedené údaje v textu stížnosti. Vzhledem k výše uvedenému se stížnost uzavírá pro nereakci spotřebitele.