Lidl Česká republika s.r.o.

#19036Zboží 50% sleva

06.11.2017, před 7 lety

Gabriela Chalupová

Pěkný den, v neděli 5.11. jsem vzala z regálu dívčí vestu s 50% slevou (99,50,-). Bylo tam i jiné zboží. Na pokladně č.4 mi paní pokladní řekla, že prodat nelze a hodila pod pokladnu. Na otázku proč, prý už to prostě nejde. Dnes jsem kupovala trička takto označené a ty koupit šly... Jedná se o prodejnu Kuřim, platba cca v 8:30. Děkuji Chalupová

Dívčí růžová prošívaná vesta vel. 98

Proč je v regálech zboží, které údajně nelze prodat...

6.11.2017 12:10, před 7 lety

Nabídka zboží, která je tvořena i cenou u něj uvedenou, je pro obchodníka závazná.

Spotřebitel, který je přesvědčen, že došlo k porušení ustanovení zákona o ochraně spotřebitele, se může obrátit na regionální či ústřední inspektorát České obchodní inspekce. Adresy jednotlivých inspektorátů lze najít na www.coi.cz. Podnět lze podat i elektronicky přes elektronickou podatelnu ČOI na adrese www.coi.cz.

7.11.2017 13:40, před 7 lety

Hezké odpoledne, paní Chalupová,

je nám líto, že jste si vestu nemohla zakoupit. Je možné, že toto zboží vrátil některý ze zákazníků, ale pocházelo z některé z dřívějších akcí a již se tak nenacházelo v našem systému. Naši kolegové ji zřejmě namísto vrácení do skladu umístili zpět do prodejny, za což se omlouváme. Bohužel Vám ji však opravdu prodat nemohli.

Vaši stížnost předáme odpovědným vedoucím, kteří vše prověří. Děkujeme proto za upozornění.

Lidl Česká republika

7.11.2017 14:16, před 7 lety

Gabriela Chalupová

Děkuji za odpověď. Psala jsem proto, že ta vesta byla poslední kapka... hezký den Chalupová

11.2.2018 17:33, před 7 lety

V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitelka může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.