Ateli, s.r.o.

#19131Nevrácené peníze po vrácení zboží

09.11.2017, před 7 lety

Ingrid Finková

Dobrý den, dosud mi nebyly vráceny peníze za vrácené zboží z obj. č. 100780853 vs. 1170213072. Formulář a zboží odesláno dne 3.10.2017. Děkuji a s pozdravem Finková
( Provozovatel je povinen kup. Vrátit částku do 14 dní – Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy). Ani po doporučeném psaní vč. balíčku s nevyhovujícím zboží, po 2. urgenci nikdo nereaguje.

objednávka č. 100780853 vs. 1170273072

Vrácení peněz na účet. Děkuji.

20.11.2017 06:45, před 7 lety

Pokud daná kupní smlouva byla uzavřena prostřednictvím prostředku umožňující komunikaci na dálku, má spotřebitelka právo od smlouvy odstoupit ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží. Pokud spotřebitelka odstupuje od smlouvy, je povinna o tom informovat prodávajícího (v případě soudního sporu by musela spotřebitelka prokázat, že od smlouvy odstoupila) a vrátit prodávajícímu zboží. Prodávající je povinen vrátit spotřebitelce peněžní prostředky nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy bylo od smlouvy odstoupeno. Prodávající nemusí vracet peněžní prostředky dříve, než mu spotřebitelka prokáže, že mu zboží odeslala. Nevrátil-li prodávající peněžní prostředky ve výše uvedené lhůtě, může spotřebitelka požadovat také zákonný úrok z prodlení.

Od 1. února 2016 začalo fungovat mimosoudní řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Spotřebitelka má také možnost se obrátit na tento úřad (návrh na zahájení mimosoudního řešení sporů je možné podat přes následující webový formulář https://adr.coi.cz/cs).

8.1.2018 11:34, před 7 lety

velice se Vám omlouváme za pozdní reakci na Váš dotaz. Náš zákaznický servis je momentálně přetížený, takže bohužel nejsme schopni odpovědět ve slíbené lhůtě. Na nápravě situace usilovně pracujeme.

Vaše reklamace objednávky č. 100780853 byla postoupena dne 16. 10. 2017 a požadavek na vrácení peněz jsme zadali do systému. Byl Vám vytvořen kupon v hodnotě 115 %. Pokud o kupon nemáte zájem, stačí ho odmítnout na Vašem profilu v záložce kupony a peníze za zboží Vám budou vráceny.

Objednávka č. 1170273072 se netýká našeho eshopu. Naše objednávky mají jiná čísla.

8.1.2018 13:16, před 7 lety

Ingrid Finková

Dobrý den, děkuji za hodně pozdní reakci. Kupon , který mi byl nabídnut, jsem zamítla a požadovala vrácení peněz. ve formuláři pro odstoupení smlouvy jsem uvedla i číslo účtu. co se týká zboží, které jsem zaslala 3.10.2017 zpět i s formulářem stálo, že zasílám zpět 2x dámské fitness legíny Yellow a Gray - každé za 395. Proto očekávám za vrácené zboží 790,- Kč. Zboží jsem vrátila ve správné lhůtě. Děkuji a doufám, že již konečně případ budeme moci ukončit. S pozdravem Finková.

8.1.2018 14:23, před 7 lety

Stížnost přeřazujeme na společnost, aby mohla reagovat na poslední vyjádření spotřebitelky.

24.1.2018 08:43, před 7 lety

požadavek na vrácení peněz jsme zadali do systému a peníze Vám budou vráceny co nejdříve.

29.1.2018 06:48, před 7 lety

Ingrid Finková

Dobrý den, děkuji za odpověď a budu věřit, že peníze opravdu konečně dojdou tam, kam mají. Finková.

29.1.2018 09:22, před 7 lety

v případě problému neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis: https://postovnezdarma.cz/helpdesk.

31.1.2018 11:27, před 7 lety

Ingrid Finková

Dobrý den, dnes jsem obdržela e-mail, ve kterém společnost opět požaduje mé č.ú., které jsem již zasílala. sice hezky píší kontaktujte nás, ale nemám jak. tel. nejsou uvedeny a přes uvedený e-mail se nemohu nikam dostat. Děkuji Finková.

1.2.2018 10:29, před 7 lety

zprávu s číslem účtu jsme od Vás obdrželi, peníze Vám budou vráceny co nejdříve.

3.3.2018 00:35, před 7 lety

5.3.2018 07:22, před 7 lety

Ingrid Finková

Komentář: Dobrý den, velice si vážím Vaší pomoci. Je to až neuvěřitelné,ale peníze mi minulý měsíc opravdu vrátili. Ještě jednou velké poděkování a s pozdravem Ingrid Finková.