be2 S.a.r.l.

#19231Neoprávněná platba z mého účtu

14.11.2017, před 7 lety

Gabriela Franceschi

Komunikace s Academicsingles:

Žádám o zrušení VIP ČLENSTVÍ, za které jste si neoprávněně vyinkasovali bez mého vědomí a souhlasu mým podpisem z mého účtu 2247,-Kč na několik měsíců předem, zaplatila jsem si jeden měsíc na zkoušku a o další jsem zájem neprojevila a ani nehodlám. Pidala jsem oznameni a stuznost v bance a memu pravnimu zastupci a zastupcum D-testu. Bez upozorněni a dohody je Vaše chování proto zákonne a podám trestní oznámení a oznámení do médií i způsobech Academicsingles, pokud ne přistoupíte na výše požadované řešení. S pozdravem Gabriela Franceschi

...a přišla mi jen automatická odpověď:Vážený uživateli,

děkujeme za Vaši zprávu.

**Tato zpráva je automatizovanou odpovědí. **
*** Pokud Vám tahle odpověď nepomohla, prosím odpovězte přímo na tento email. ***

Je nám velice líto, že si svůj profil přejete smazat.

Profil si po přihlášení můžete jednoduše vymazat kliknutím na kruhovou ikonu fotografie, následně na možnost "Nastavení" a "Smazat můj profil".

Emailové notifikace budou zastaveny do 48 hodin. Smazání profilu je nezvratné.

Děkujeme Vám za užívání služeb Academic Singles!

**Tato zpráva je automatizovanou odpovědí. **

S pozdravem,
Zákaznický tým Academic Singles

be2 S.à.r.l. – 13 rue du Commerce  – L-1351 Luxembourg
Číslo zápisu v OR: B 123206
Generální ředitel: Laetitia Pateau

...a tak jsem psala znovu:
Dobrý den, děkuji za Vaši rychlou odpověď, ale zadala jsem v řešení problému s Vámi nejen ukončení členství, které jste prodloužili bez meho souhlasu a vědomi, ale i o navrácení částky 2247,-Kč, které jmi byly vybrány bez mého vědomí.Pokud nedojde k vy řešení celeho mého požadavku, předám vše právníkovi a mediálním prostředkům. Prodloužení členství bez mého vědomí je evidentnim podvodem a vybráni částky 2247,-Kč bez mého vědomí je krádeží.  ŽÁDÁM O NAVRACENÌ TETO ČÁSTKY ZPĚT NA MŮJ ÚČET.  S pozdravem Gabriela Franceschi

...A NIC .žádná další reakce ze strany Academicsingles

[Ticket#2017111410007094]...POD TÍMTO MI BYLA ZASLÁNA AUTOMATICKÁ ODPOVĚĎ:

žádám Vás o pomoc a řešení  při zrušení mého členství a zkrácení úvazku na pouhý jeden měsíc, který jsem řádně uhradila z mého účtu. Prodloužení členství mi nebylo řádně oznámeno a stejně tak mi nebyl zaslán ani ceník služeb. Přesto mi byla zaslána upomínka o nezaplacení VIP členství na tři měsíce Objednávala jsem členství na jeden měsíc a ten jsem uhradila o další prodloužení zájem z mé strany nebyl a ani jsem ho nestvrdila svým souhlasem a podpisem. Posílám formulář: Komu be2 S.à.r.l., zákaznický servis/odstoupení od smlouvy, 13 rue du Commerce, L-1351 Luxemburg, Luxemburg: — Tímto odstupuji od mnou uzavřené smlouvy o nákupu poskytnutí následující služby  — Objednáno dne /Obdrženo dne:______10.9.2017. — Jméno spotřebitele/spotřebitelů: _____Gabriela Franceschi — Adresa spotřebitele/spotřebitelů: ________Chmelová 2921/8_______________ —Datum: ___dne 14.11.2017_______________________ Neoprávněně požadovaný poplatek  a stržený bez mého vědomí z mého účtuve výši 2 247,: Kč,  Požadované řešení: Odstoupení od smlouvy v zákonné lhůtě 14 dnů, ukončení veškerých závazků mezi mnou a společností be2 S.a.r.l. a zkrácení úvazku jen na jede měsíc, který jsem řádně zaplatila a navrácení neoprávněně stržené částky z mého účtu 11.11.2017(resp14.11.2017) Již jsem s tímto obeznámila ireklamační odd. banky. Pokud nedojde z vaší strany k navrhovanému smírnému řešení ,budu nucena řešit záležitost soudní cestou Očekávám rychlou reakci a vyřešení celé záležitosti, tak, abych nebyla, vaším případným neseriózním jednáním, donucena toto řešit právní či soudní cestou. Požadované řešení: Odstoupení od smlouvy v zákonné lhůtě 14 dnů, ukončení veškerých závazků mezi mnou a společností be2 S.a.r.l. a zkrácení úvazku jen na jede měsíc, který jsem řádně zaplatila S pozdravem Gabriela Franceschi
Žádám o zrušení VIP ČLENSTVÍ, za které jste si neoprávněně vyinkasovali bez mého vědomí a souhlasu mým podpisem z mého účtu 2247,-Kč na několik měsíců předem, zaplatila jsem si jeden měsíc na zkoušku a o další jsem zájem neprojevila a ani nehodlám. Podala jsem oznameni a stíznost v bance . Bez upozorněni a dohody je Vaše chování proto zákonne a podám trestní oznámení a oznámení do médií i způsobech Academicsingles, pokud ne přistoupíte na výše požadované řešení. S pozdravem Gabriela Franceschi

25.11.2017 05:55, před 7 lety

Pokud bylo mezi stranami sjednáno poskytování služeb v rámci placeného členství, obsahují obchodní podmínky automatickou prolongaci. Se sjednáním služby mohl spotřebitel souhlasit i s prováděním opětovné platby. Tyto skutečnosti je třeba si ověřit. Pokud budou naplněny, doporučujeme spotřebiteli smlouvu v souladu s obchodními podmínkami prokazatelně vypovědět.

Dle všeobecných obchodních podmínek společnosti be2 S.a.r.l. je možné smluvní vztah vypovědět. Pro ukončení smlouvy je tedy vhodné zaslat společnosti výpověď. Výpověď je účinná jejím doručením a spotřebitel má v takovém případě právo na vrácení poměrné části zaplacených peněžních prostředků za dané období.

Pokud spotřebitel výpověď placeného členství ve stanovené výpovědní lhůtě zašle prokazatelnou formou například prostřednictvím společností uváděné emailové adresy: zakaznickyservis@be2.cz či faxu, popřípadě se pokoušel zaslat, ale z důvodů na straně podnikatele mu to nebylo umožněno, stačí přeposlat společnosti znovu výpovědní email, popřípadě fax, a tím prokázat snahu o včasné a řádné vypovězení VIP statusu v souladu s Všeobecnými obchodními podmínkami společnosti. Zkracuje-li společnost spotřebitele na jeho právech, k takovému jednání se nepřihlíží a jde to k tíži společnosti. Pokud tedy společnost záměrně znemožňuje vypovězení smlouvy, nemůže se dožadovat toho, že právní vztah nebyl ze strany spotřebitele řádně ukončen.

Žádat vrácení již zaplacených částek za minulá období by bylo možné pouze v případě, pokud by osoba, která uzavřela smlouvu, prokázala, že nebyla o automatickém prodloužení smlouvy informována, a že nebyla seznámena s cenou poskytované služby.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

28.11.2017 09:48, před 7 lety

ID: ESG5GF83

Přejeme Vám dobrý den.

Dle našich informací Vás již kontaktovalo Zákaznické centrum Academic singles – překontrolujte si prosím svou schránku a reagujte na přijatý email,

děkujeme Vám.

2.1.2018 21:02, před 7 lety