Dnes jsem sledoval paní , která u nás roznáší letáky / Opletalova 51 Bohumín-Skřečoň / ... šla k plotu a když zaštěkal můj pes , otočila se a odkráčela i s letáky ! Taktéž soused p.Oravčák má psa a tudíž smůlu ! A takových je tady v rodinných domcích většina ! Jak může být pověřena roznášením letáků žena , která má panickou hrůzu ze psů za plotem ! A kde se tedy podějí letáky které neroznese ? Ve sběrně jako druhý přivýdělek ?? A zrovna se jedná o obchody , které nás zajímají... Lídl,Penny a elektro ! Takto dostáváme poze samé drogerie které musí nosit naše pošťačka :o(
reklamní tiskoviny
Vyměnit člověka , který má dodání do schránky na starosti ! Domluva nepomáhá ! Již několikrát jsem byl nucen za paní vyběhnout a letáky si od ní vzít ! Jenže nemám bohužel tolik času abych ji vyhlížel !
V případě, že doručování letáků nemá probíhat na základě registrací u společností, tak by pravděpodobně nebylo možné nárok na vhazování letáků vymáhat. Pouze doporučujeme kontaktovat společnosti, jejichž letáky nejsou doručovány. Tato společnost je zákazníkem České pošty a může tak reklamovat poskytnutou službu.