Dobrý den dneska ráno 24.11.2017 jsem vyfotil ve vaší prodejně ve Vratimově paní prodavačku. Chystala pečivo do regálu na prodejně. Jednak ukládala zboží ( nebalene pečivo) do regálu holýma rukama, ale dokonce uždibovala a po pochutnavala si na něm. Hned mne přešla chuť si cokoliv koupit.
Prosím přidejte zaměstnancům k platu , aby si mohli koupit vlastní snídani. A také jim rozdělte rukavice, když manipulují z nebaleným pečivem.
S pozdravem Tomáš Janošec
Nebalené pečivo
Rukavice na manipulaci s nebaleným pečivem.
Nechat posnídat zaměstnance, aby neuždibovali.
A hlavně dbát na hygienu.
Janošec
Po zrušení vyhlášky č. 347/2002 Sb., o hygienických požadavcích na prodej potravin a rozsah vybavení prodejny podle sortimentu prodávaných potravin se dostatečnost zavedených hygienických opatření posuzuje v souladu se systémem kritických kontrolních a regulačních bodů (HACCP). Podle evropské legislativy musí mít každý podnik vypracovaný vlastní systém kritických bodů, který by měl zabraňovat ohrožení nezávadnosti potravin.
V případě podezření na porušování hygienických předpisů lze na tuto skutečnost upozornit příslušnou Krajskou hygienickou stanici.