DOBRY VECER,VCERA JSEM PREBRALA OD KURYRA BALICEK V HODNOTE 709 KC.DOMA JSEM ZBOZI VYBALILA A MISTO KALHOT BYL V BALICKU CERNY ROLAK V HODNOTE 159.KC I S FAKTUROU,URCENY PRO JINOU ZAKAZNICI.MOJE OBJEDNAVKA C.630056865 BYLA OD ORSAY,C.BALIKU ORD 00 125891001.ZBOZI KTERE MI BYLO DORUCENO JE TAKY OD ORSAY,URCENE IVANE HAPOVE Z TREMOSNIC,C.OBJ.630056282.OBSAH JE TEDY URCEN CIZI OSOBE.NA BALICKU JE NALEPENA MOJE ADRESA,AVSAK,ADRESA IVANY HAPOVE,JIZ BYL BALICEK URCEN JE PRELEPENA LOGEM PPL.PO VYBALENI BALICKU JSEM HNED ZAREAGOVALA A VOLALA DO SPOLECNOSTI PPL,PANI BYLA VELICE MILA A OCHOTNA,SLIBILA,ZE MI ZAVOLA HNED ZPET,AZ NECO ZJISTI,ALE UZ SE TAK BOHUZEL NESTALO.PROSIM O PROSETRENI TETO ZALEZITOSTI,RADA BYCH SVE ZBOZI DOSTALA CO NEJDRIVE A CIZI ZBOZI VRATILA.DEKUJI ZA KLADNE VYRIZENI.HROMADOVA RADMILA.
PRILEHAVE KALHOTY S OZDOBNYMI ZIPY VEL. 36 C.PR.31913266000036
POKUD SE BALICEK SE ZBOZIM NENAJDE,PROSIM VRATIT PENIZE.
Zasílatelskou smlouvu uzavíral prodávající (odesílatel zboží), a tudíž, ten je také oprávněn uplatnit reklamaci přepravy zásilky u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou. Spotřebitel uzavřel smlouvu pouze s prodávajícím, nikoliv však s přepravcem.
Spotřebitel by mohl řešit danou situaci s prodávajícím, se kterým uzavřel kupní smlouvu. Prodávající má totiž povinnost dodat zboží. Pokud tak neučiní ve sjednaném termínu, ocitá se v prodlení.