Ryckabis

#19543Ztráta 9671 Kč

11 dnů 7 hodin

27.11.2017, před 7 lety

Libuše Kolmašová

Celých 5 let řeším okradení touto společností u Policie ČR. Za těch 5 let to řeší stále někdo jiný v jiném městě v republice. Policie mi slíbila před 5 lety, že bude udělána hromadná žaloba. Mnoho občanů bylo okradeno i o větší částky protože firma slibovala lidem vyřídit půjčku,přes drahý telefon a půjčku nikomu nevyřídila. Když dám dotaz na Policii ČR dostanu celých 5 let dostávám stále chlácholivé odpovědi, že se to řeší.Jenže 5 let uteklo a nic není vyřešené.Když jsem se soukromě informovala na internetu, tak majitel firmy je v Brně. Chtěla bych vědět, kdy Policie ČR toto vyřeší a jaký názor na situaci mají další desetitisíce pokradení lidé.

Byla bych ráda, kdyby mi konečně někdo sdělil, proč Policie ČR je tak neschopná a kdy začne pracovat pro občany? Chtěla bych se dozvědět, zda byla podána hromadná žaloba, protože do dnešního dne jsem se to nedozvěděla.

9.12.2017 01:22, před 7 lety

Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení sporů mezi spotřebiteli a podnikateli. Jelikož v daném případě směřuje stížnost na Policii ČR, nejedná se o spor, který by bylo možné v rámci služby VašeStížnosti.cz řešit. Stížnost proto uzavíráme a nebudeme ji publikovat na našich webových stránkách.

Má-li spotřebitelka výhrady k postupu Policie ČR v rámci trestního řízení, je vhodné, aby se obrátila na státní zastupitelství.