Dne 10.12.2013 jsem obdržel poštou objednané zboží.Bundu,kterou jsem si objednal jsem si ihned odzkoušel a zjistil,že mi nevyhovuje.Proto jsem bundu zabalil a následující den s potřebnými doklady (tiskopis o odstoupení spotřebitele od smlouvy do 14 dnů),který jsem vyplnil a přidal fotokoie faktury a objednávky odeslal zpět na reklamační odd.Mallu.cz.Zásilku převzali dne 19.12.2013.Když mi nevrátily peníze do 30 dnů,začal jsem se o celou věc zajímat , proč mi nebyly peníze za vrácené zboží vráceny.Psal jsem na emailovou adresu Mallu,ale doposud se mi nidko neozval a ani mi nidko nevrátil peníze.
Bunda-Timeout 134084174 PE 06 XXL-červená
Vrácení peněz
V případě, že je smlouva uzavřena prostřednictvím komunikace na dálku, je spotřebitel oprávněn dle § 53 odst. 7 občanského zákoníku od smlouvy odstoupit. Po odstoupení je prodejce povinný vrátit spotřebiteli uhrazené částky do 30 dnů od odstoupení. Pokud se tak nestane, dostává se do prodlení a spotřebitel krom uhrazení zaplacených částek může žádat i úrok z prodlení.
Vážený pane Tobolko,
kontaktuji Vás jménem obchodu Mall.cz. Dle informace z naší databáze Vám byla částka za zboží již vrácena. Nyní na finančním oddělení poptávám výpis o provedené transakci. Jakmile jej budu mít k dispozici, zašlu Vám zprávu.
Eliška