Tesco Stores ČR a.s.

#20094Ošizení nás jako zákazníka o 89,70 Kč

2 měsíce 1 den 16 hodin

15.12.2017, před 7 lety

Petr Bosák

Dnes jsme nakoupili v Tescu Zličín 3x hořká a 3x mléčná Toblerone. Pán za kasou nám namarkoval 3x hořká a 6 mléčná. Zjistili jsme to až doma, proto máme smůlu. Platili jsme 15.12. Ve 12:43:16 na pokladně č.006. Rozhodně to nelze považovat za předvánoční pozornost od vaší firmy.

Neokrádat.

9.1.2018 14:39, před 7 lety

V rámci kupní smlouvy dodá prodávajcí zboží a kupující za něj uhradí kupní cenu. Pokud bylo z kterékoliv strany plněno více, jedná se o tzv. bezdůvodné obohacení, které je strana, jež se obohatila, povinna vydat ochuzenému dle § 2991 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.

17.2.2018 10:55, před 7 lety