Spojka Group s.r.o.

#2022Stržení finanční částky za více plateb

9 měsíců 6 dnů 12 hodin

27.01.2014, před 11 lety

Petr Hlad

Dne 22.12.2013 jsem si přes server ZAPAKATEL objednal 2x HODINOVÁ HAWAJSKÁ MASÁŽ ZA 299 KČ. Dne 9.1.2014s jsem zjistil, že se mi dne 27.12.2013 odečetla částka 598,-Kč celkem 3x (ID transakce: 1086000268312, 1086000268311, 1086000031707).Celkem tedy došlo k přeplatku o 1196,-Kč. Od té doby společnost ZAPAKATEL žádám o navráceníuvedené částky, kdy jsem již společnosti zaslal požadované první 3 čísla plat.karty a poslední 3 čísla plat.karty, kterou byla platba provedena a dále kopie výpisu bankovního účtu, kde byly uvedeny stržené platby.

>> Petr Hlad

služba - 2x HODINOVÁ HAWAJSKÁ MASÁŽ ZA 299 KČ.

Vrácení přeplatku 1196,-Kč.

28.2.2014 12:32, před 11 lety

V tomto případě se dvě platby navíc staly bezdůvodným obohacením společnosti. Spotřebitel nás informoval, že jedna z plateb již byla dohledána.

3.11.2014 09:41, před 10 lety

Na společnost Spojka Group s.r.o. byl podán insolvenční návrh (https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=aa924b73-cebb-4f75-b4ee-24e069954127). Pokud má tedy spotřebitel stále u společnosti pohledávku, doporučujeme ji přihlásit do insolvenčního řízení. Činí se tak u soudu, u kterého je podán insolvenční návrh.
Zde je možné stáhnout formulář pro přihlášení pohledávky i s pokyny pro jeho vyplnění: https://isir.justice.cz/isir/common/stat.do?kodStranky=FORMULAR

Vzhledem ke skutečnosti, že byl na společnost podán insolvenčí návrh a společnost nevyužila možnosti reakce na stížnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.