Dobrý den
Nechtěla,jsem to nedodané zboží,neoprávněné vrácené peníze ,ale situace,přerostla,vím,že mají přepravci toho hodně,ale arogatní,sprosté chování pana Jeníčka,jezdí pro lokalitu Brno- Líšeń, je nesnesitelné.
Platíme poštovné a zásilka by se měla doručit v pořádku, v daném času.
27.11.2017 -zásilka č.07095403968 částka 3480 kč.-nedoručena
28.11.2017-nedoručena
29.11.2017-doručena,rozbalený balík
Arogantní chování, cituji,jeho slova, na volání,že nebudu doma ,přesně v 9 hod,ale ,že budu doma od 10-17 hod,jestli,by mě zásilku nemohl doručit,že se přizpůsobím,tak mě řekl, že nemohl,že jsem měla být doma,že má 80 lidí v líšni,že se nebude vracet.zásilka měla být doručena č.2 zásilky 07095424247,čáska 2628, měla být doručena 4.12-doručena až 11.12.NĚKOLIKRÁT VOLÁNÍ-NEDÁ SE S panem Jeníčkem absoltně domluvit.
3 zásilka s číslem 06070904987, v částce 570 KČ,ZE DNE 12.12.2017, měla být doručena v pátek asi 15.12,celý den jsem byla doma a pán Jeníček se ani neobtěžoval, zavolat esem. Reagovala jsem na esm.zprávu,že zásilka bude toho dne doručena.KOLEM 16 50 HOD. volám jestli zásilka ,bude ještě doručena, vzal to kolega a řekl,mě tu zásilku nechal na depu v Rajhradě,ale následující pondělí bude zásilka durečena-nedoručeno.
4.zásilka,ze dne 20.12.mě došla esem.,že má být doručen balík- 08877912906 za 4192.Po 9 hod,mě pán Jeníček volal,že mě zásilku veze a že mám jít pomalu dolů,bydlíme až v 7 patře,než výtah přijede, otázka i s oblékáním asi max 4 min. Źe mám platit 4762,že v esem mám 4192 KČ,že mě měl na to upozornit,jak mě volal,že bych měla peníze nachystaný a ,že jsem nemohla tušit,že mě veze balíček z pátku.Na otázku, že si skočím dom pro peníze,otázka 1 min,tak na mě spustil,že tam nebude čekat,že tam čeká 15 min. Bohužel čásku,jsem neměla přesnou,rozčiloval se,že nemá mě jak vrátit z 5000 KČ,nakonec,šel do auta,pro nějaké peníze,vrátil mě 50 kč, stím,že mě již přeplatil.Částka 5000-4762,čáska 180 KČ.mě ošidil.Nehledě na to,že mu nepsala propiska a jak zacházel s balíčkama ,kde je elektronika.Prosím o prošetření a vrácení peněz v částce 180 KČ.
Děkuji. S pozdravem Moravcová, ADRESA J.FAIMANOVA 7, BRNO- líšeń
Prosím o projednání celé situace a navrácení částky 180 KČ.
Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je vhodné se se stížnostmi směřujícími pouze na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené či zákaznickou linku společnosti.
V případě nesprávného vyúčtování ceny má spotřebitel právo na vrácení bezdůvodného obohacení dle § 2991 občanského zákoníku, které vzniklo bez spravedlivého důvodu. V takovém případě by bylo možné využít např. svědeckou výpověď, popř. jiný věrohodný důkaz k prokázání, jakou bankovkou bylo placeno a kolik bylo přepravcem vráceno.