TV Prodaja d.o.o.

#20284Podvod

2 měsíce 9 dnů 4 hodiny

21.12.2017, před 7 lety

Alena Žvaková

Objednala jsem nespecifikovaný výrobek pro DIABETES, žádný produkt jsem nedostala, došla dnes jen brožovaná kniha Diabetes NoMore Preimum za 1.500,- Kč co si mám o tom myslet.Na tel. uvedený na faktuře +420 225 373-111 a na email Jakub.Novak@prijemnenakupovani.com nikdo nereaguje.

Kam mám knihu vrátit , aby mi byly peníze vráceny. Jsem 70-letá důchodkyně
a 1.500,- není pro mě malá částka.

22.12.2017 09:41, před 7 lety

Pokud daná kupní smlouva byla uzavřena prostřednictvím prostředku umožňující komunikaci na dálku (internet, telefon, emailová zpráva), má spotřebitelka právo od smlouvy odstoupit ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží. Pokud spotřebitelka odstupuje od smlouvy, je povinna o tom informovat prodávajícího (v případě soudního sporu by musela spotřebitelka prokázat, že od smlouvy odstoupila) a vrátit prodávajícímu zboží. Prodávající je povinen vrátit spotřebitelce peněžní prostředky nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy bylo od smlouvy odstoupeno. Prodávající nemusí vracet peněžní prostředky dříve, než mu spotřebitelka prokáže, že mu zboží odeslala. Nevrátil-li prodávající peněžní prostředky ve výše uvedené lhůtě, může spotřebitelka požadovat také zákonný úrok z prodlení.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt ze Slovinska, doporučujeme spotřebitelce, aby se v případě nevyřešení situace v smírného řešení sporů obrátila na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska. Na Evropské spotřebitelské centrum se může spotřebitelka rovněž obrátit telefonicky na čísle 296 366 155 nebo elektronicky na e-mail esc@coi.cz. ESC pro ČR sídlí na adrese Štěpánská 15, 120 00 Praha 2.

2.3.2018 23:13, před 7 lety