PPL CZ s.r.o.

#20381Nedoručení balíku

2 měsíce 24 dnů 3 hodiny

28.12.2017, před 7 lety

Irena Kucerova

Dne 13/12 jsem si objednala na zahraničním e-shopu balíček s termínem doručení 20-25/12, 19/12 mi PPL společnost potvrdila že převzala balík do přepravy a nabídla možnost převedení balíčku do PPL parcel shopu, namísto na mou adresu, čehož jsem využila, neboť předchozí zkušenost s doručováním od PPL byla příšerná (doručení probíhalo např. ve 22.45 a trvalo celkem 10 dní). Převedla jsem si předání balíčku do PPL parcel shopu -prodejny Žabka (otevřeno takřka celý den) a PPL mi toho převedení potvrdila s tím, že 20/12 bude balíček doručovat, dne 21/12 mi balíček přivezli na původní adresu , po zavolání na linku PPL mi sdělili, že zajistí , aby se to neopakovalo , aby 22/12 byl balíček opět doručován na původní adresu a operátorka mi velmi hrubě odbyla, že neví, kdy bude doručen a že si mám zavolat následující den. To již byla sobota 23/12 a PPL nepracuje !!!! , resp. zákaznická linka není v provozu. 27/12, 28/12 žádná informace a na email odeslaný s dotazem, kdy bude balík doručen , přišla automatická odpověď, že mají plnou schránku a ať si email pošlu znovu jindy. Operátorky na zákaznické lince byly velmi nevlídné a jedna z nich věc řešila tak, ať si zavolám řidiči , který však zásadně telefony nebere . p. K. a neodpovídá na nic. Balíček byl samozřejmě plánován jaké vánoční dárek, teď již ho nechci. To, že na stránkách PPL jsou absolutně chybné údaje o doručování (dnes 28/12 bylo uvedeno, že balíček je v depu a bude 22/12 doručován??????)

Požaduji, aby PPL zařídila vrácení balíčku ve své režii, požaduji potvrzení vrácení , abych si mohla vyžádat zpět uhrazené peníze.

24.1.2018 12:29, před 7 lety

Co se týká nesplnění povinnosti dodat řádně dle zasílatelské smlouvy v deklarovaném termínu, bylo by nutné namítnout skutečnost, že se zasílatel nepokusil zásilku dodat a tím porušil povinnost ze smlouvy, kterou má uzavřenou s odesílatelem, který by mohl vadné poskytnutí služby reklamovat.

24.3.2018 20:57, před 7 lety