VINCI CZ, s.r.o.

#2043Neuznaná reklamace

9 měsíců 28 dnů

29.01.2014, před 11 lety

Martin Hyánek

V dubnu jsem si v tomto outletu koupil trekingové boty značky AKU za 1299 Kč. Odlepila se špička levé boty. Podle mého názoru jasná výrobní chyba. Mám od stejné značky pohorky a drží mi už 5 let. Bohužel je reklamace neuznaná.

BOTY AKU PIZ GTX 8, cena 1299 Kč

Výměna zboží nebo vrácení peněz.

14.3.2014 16:19, před 11 lety

V případě, že vada nebyla vytčená do prvních 6 měsíců od zakoupení a reklamace byla zamítnutá s řádným písemným odůvodněním, bude nutné pořídit znalecký posudek, který by vyjádření prodejce vyvrátil. V případě, že bude ve Váš prospěch, máte nárok na uznání reklamace a proplacení ceny znaleckého posudku jako nákladu spojeného s reklamací.

22.10.2014 08:12, před 10 lety

Společnost byla o podané stížnosti informována. Doposud se však nerozhodla ke stížnosti vyjádřit, z tohoto důvodu jsme nuceni stížnost pro nereakci subjektu uzavřít. Případné spory mohou být řešeny pouze v občanskoprávním řízení, nikoli prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti. V takovém případě by spotřebitel měl prokázat, že vada byla v době uplatnění reklamace přítomná (nejlépe znaleckým posudkem).