V prosinci 2012 jsme si zakoupili na slevovém portálu Slevopoly.cz voucher na lymfodrenáž ve Studiu Linda. Během prvního hovoru nám bylo oznámeno, že stroj na lymfodrenáž je rozbitý a že nám rádi nabídnou jinou alternativu. Na to jsme přistoupili, ale bohužel nabídka nepřišla žádná. Několik týdnů potom jsme se studio snažili kontaktovat, ale marně. Telefon nám nezvedal ani personál slevového portálu. Dnes, v lednu 2014 se nám konečně podařilo kontaktovat slevový portál, který ovšem už vlastní jiný majitel, takže náš případ předal předchozímu majiteli. Ve studiu nám telefon stále nezvedají, neodpovídají na SMS a když jsme se za nimi byli podívat, měli zavřeno. Na toto studio si dejte opravdu velký pozor.
Poukaz na účinnou přístrojovou lymfodrenáž v délce 50 minut.
Požadujeme okamžité vrácení peněz.
V případě, že již byla služba uhrazena a obchodník ji není schopen ji poskytnout ani po dohodě v jiné alternativě, má zákazník nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz.
Podnikatel byl o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevil zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.