TopSportMarket Ltd.

#20593Reklamace

08.01.2018, před 7 lety

Marcela Stehlíková

připojuji mail,který se mi neustále vrací a na stránkách je poznámka, že se upravují.Přikládám potvrzenou objednávku od společnosti TOPSPORTMARKET.Zboží jsem převzala 7.11.2017

Objednala jsem pro svou dceru soupravu Adidas a bohužel zjistila, že na mikině (měla 2x na sobě a neprala jí) zlatý nápis Adidas se odlupuje.Ráda bych reklamovala, ale opravdu nevím jak??? Prosím sdělte mi co s tím.Je mi trapné, že jsem dala dceři pod stromeček soupravu, která je v takovém stavu a budu ráda,když se mi ozvete a budeme problém řešit.

Děkuji

Liberec

Od: marcelastehlikova63@seznam.cz
Komu: TopSportMarket
Datum: 8. 1. 2018 8:21:48
Předmět: Re: TopSportMarket - Objednávka 554

moc vás zdravím a mám dotaz. Objednala jsem dceři u vás soupravu Adidas pod stromeček a bohužel zjistila, že značka Adidas ve zlaté barvě v přední části se začíná loupat a to mikinu ještě neprala, měla jí 2 x na sobě. Jak mohu reklamovat?

Děkuji předem za odpověď a ochotu

Od: marcelastehlikova63@seznam.cz
Komu: TopSportMarket
Datum: 31. 10. 2017 10:32:13
Předmět: Re: TopSportMarket - Objednávka 554

Dobrý den, prosím pošlete mi zásilku až v příštím týdnu,nejsem v Liberci, musela jsem odjet

Od: TopSportMarket
Komu: marcelastehlikova63@seznam.cz
Datum: 30. 10. 2017 16:06:01
Předmět: TopSportMarket - Objednávka 554

TopSportMarket
Děkujeme za objednávku v obchodě TopSportMarket. Vaše objednávka byla přijata. Nejpozději do pěti pracovních dnů, vaše zásilka dorazí na adresu.

Podrobnosti objednávky

Marcela
Stehlíková
Czech Republic

Výrobek Model Množství Cena Celkem

Adidas souprava černá a zlatá
- Velikost: S AD1006 1 1 299Kč 1 299Kč

Mezisoučet: 1 299Kč
Doprava hodnocená podle počtu kusů: 99Kč
Celkem: 1 398Kč

Prosím odpovězte na tento e-mail v případě Vašich dotazů.

Adidas souprava černá a zlatá AD 1006 1.299,-Kč

v tomto případě vrátit peníze,jelikož již nemáme ke zboží důvěru, že se problém nebude opakovat

8.1.2018 10:22, před 7 lety

Nemá-li věc vlastnosti, které byly sjednány nebo které se dají od věci očekávat, může spotřebitel věc reklamovat. Má-li věc vady, může spotřebitel požadovat nápravu v podobě opravy věci. Není-li to možné, má spotřebitel možnost žádat dodání nové věci a není-li ani to možné, může odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel požadovat přiměřenou slevu.

Spotřebitel může uplatnit reklamaci v kterékoli provozovně prodávajícího, v níž je přijetí reklamace možné s ohledem na sortiment prodávaného zboží nebo poskytovaných služeb, případně i v sídle nebo místě jeho podnikání. Pokud podnikatel nepřijme reklamaci, dopouští se správního deliktu, za který mu může být udělena pokuta až do výše 3 000 000,- Kč. Dozor nad dodržováním povinností uložených zákonem o ochraně spotřebitele provádí Česká obchodní inspekce. Má-li spotřebitel důvodné podezření, že podnikatel porušil povinnost uloženou mu zákonem, je vhodné obrátit se na tento úřad. Podat podnět je možné prostřednictvím následujícího webového odkazu www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/podani-stiznosti-podnetu-dotazu/.

Pokud společnost nesplní dobrovolně své závazky, musel by se spotřebitel domáhat plnění soudní cestou, popřípadě doporučujeme podat trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu.

20.3.2018 23:08, před 7 lety