Dobry den, pisi stížnost ohledně akce Samsung každy nový rok. 15.6.2017 jsem ja pobočku Campus Square donesla zařízení včetně USB, nabíječky dokladu, návodu a v originálním boxu ve které byl telefon pořízen. A tim ze program ukončují a zařízení vracím ( zařízení bylo poškozené a s tim ze uhradim škodu jsem počítala ) bohuzel se mi již nikdo neozval ze si Mam telefon vyzvednout na pobočce. Ja službu ukončila 15.6 tudíž Vás zadám o přezkoumání případu cislo ASOJ17003 kde Jasne v historii dohledate za zařízení od 15.6 do dnes leželo na pobočce a nikdo me ne kontaktoval s tim ze si mam zařízení vyzvednout a znovu hned vrátit. Zadám Vás tímto o stornovani všech dosavadních faktur na Samaung 7 jelikož jsem zařízení nevyuzivala. Na pobočce mi řekli ze je chyba z Vaši strany čili ze strany Alzy. Prosim o co nejdrivejsi vyřešení případu. Dekuji Bernovska Nicole
Samsung 7 edge
Zadám o stornovani všech dosavadních faktur na Samaung 7 edge a na fakturu na zařízení
Dle podmínek programu "Nový Samsung každý rok" telefon může spotřebitel vrátit a členství ukončit kdykoliv po uplynutí 6 měsíců. Zrušení nahlásí přes kontaktní formulář. Telefon poté stačí přinést na kteroukoliv prodejnu společnosti.
Článek 6 bod 6.2. Podmínek stanoví: Po uplynutí minimální doby trvání Smlouvy je Člen oprávněn tuto kdykoliv vypovědět bez uvedení důvodu. Smlouva v takovém případě zaniká posledním dnem měsíce členství, v němž Člen Smlouvu vypověděl a za nějž zároveň Člen uhradil členský poplatek, k tomuto dni je také Člen povinen vrátit Alze Přístroj na zvolené pobočce, případně předat ve svém sídle či provozovně uvedené ve veřejném rejstříku. Minimální doba trvání smlouvy je 6 měsíců.
Nebude-li možné vyřešit spor se společností smírnou cestou, má spotřebitel možnost se obrátit na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese https://www.coi.cz/informace-o-adr/.