be2 S.a.r.l.

#20972Deaktivace účtu

3 měsíce 2 dny 7 hodin

22.01.2018, před 7 lety

Barbora Slavíková

ještě jednou žádám o pomoc. Zaregistrovala jsem se na seznamce be2 již před rokem bohužel jsem si nepřečetla jejich smluvní podmínky. Takže mi z účtu odcházeli peníze a já o ničem nevěděla cca 1 rok. Nedávno mi dorazil email že společnosti be2 že dlužím 2545,- za jimi poskytované služby.
Začala jsem vše řešit poslala peníze abych zbytečně neměla nějaké problémy a odeslala i odstoupení od smlouvy potvrzení o přijetí platby firma potvrdila ale teď opět mlčí. Neodpovídá a já se bojím aby mi opět nestrhli další peníze. Posílám i poslední komunikaci ale když tam píši komunikuje pouze automat. Snažím se celou věc řešit ale bez zpětné vazby.

děkujeme za Vaši zprávu.

Platba dlužného poplatku byla již přijatá a zaevidovaná.

Automatická prolongace Vašeho VIP statusu byla zrušena. Vaše VIP členství již nebude automaticky prodloužené.

Pokud si budete přát svůj profil definitivně smazat, učiňte tak prosím prostřednictvím následujícího postupu (respektive v dané souvislosti kontaktujte naše Zákaznické centrum):

Svůj profil můžete smazat kliknutím na kruhovou ikonu fotografie a pak na možnost "Nastavení". V sekci "Vaše členství" zvolte možnost "Smazat můj profil".

S pozdravem,

Email: collections@be2.com
_________________________________________________________

deaktivace učtu

23.1.2018 11:25, před 7 lety

Pokud spotřebitel výpověď placeného členství ve stanovené výpovědní lhůtě zašle prokazatelnou formou například prostřednictvím společností uváděné emailové adresy: zakaznickyservis@be2.cz či faxu, popřípadě se pokoušel zaslat, ale z důvodů na straně podnikatele mu to nebylo umožněno, stačí přeposlat společnosti znovu výpovědní email, popřípadě fax, a tím prokázat snahu o včasné a řádné vypovězení VIP statusu v souladu s Všeobecnými obchodními podmínkami společnosti. Zkracuje-li společnost spotřebitele na jeho právech, k takovému jednání se nepřihlíží a jde to k tíži společnosti. Pokud tedy společnost záměrně znemožňuje vypovězení smlouvy, nemůže se dožadovat toho, že právní vztah nebyl ze strany spotřebitele řádně ukončen.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

24.1.2018 09:39, před 7 lety

Přejeme Vám dobrý den,

v zájmu dohledání přislouchajícího profilu prosím uveďte emailovou adresu, pod kterou jste se na stránce zaregistrovali,

děkujeme Vám.

24.1.2018 09:48, před 7 lety

Barbora Slavíková

Dobrý den, můj e-mail je Jw.a@seznam.cz.

Slavíková

25.1.2018 13:13, před 7 lety

ID: WMBTDA33

Dobrý den, paní Slavíková.

Tímto Vám potvrzujeme, že prodlužování Vašeho Prémiového členství bylo zrušené a Váš profil byl smazaný.

Děkujeme Vám.

25.1.2018 13:31, před 7 lety

Barbora Slavíková

Velice děkuji za informaci.

Slavíková