BILLA, spol. s r. o.

#21044Vlasy v jidle

24.01.2018, před 7 lety

Petra Skokanová

Dobry vecer, jiz potreti jsem si u vas zakoupila hotove jidlo Kung pao a jiz potreti jsem v jidle nasla dlouhy blond vlas... dost nechutne... bylo by dobre kdyby se to nejak vyresilo... zrovna dnes jsem si ho koupila a jiz pri prvnim soustu jsem tahala z ust vlas ktery rozhodne neni muj.. nepochopim jak je to mozne... pokud nekdo pracuje u jidla ci pokud vari tak musi mit vlasy sepnute a zakryte (jsem tez kucharka) ... hodne me to zklamalo..

Kung pao s ryzi.Vyrobce - Billa

Bylo by to dobre aby lide co toho jidlo pripravuji nebo byt jen bali meli ochrane pomucky (rukavice, vlasy sepnute a nejakou pokryvku hlavy) ...

25.1.2018 11:20, před 7 lety

Má-li spotřebitelka pochybnosti o splnění jakostních požadavků, doporučujeme dát podnět k provedení kontroly příslušnému dozorovému orgánu. Státní veterinární správa je oprávněna k provedení kontroly způsobu výroby. Státní zemědělská a potravinářská inspekce má na starosti způsob prodeje a skladování.

22.5.2018 10:19, před 7 lety