DINEPA s.r.o.

#2113Nevyřízená reklamace

03.02.2014, před 11 lety

Ivana Foldváryová

V září 2013 jsem obdržela do schránky letáček "tiskněte za babku". Přes internet jsem kontaktovala prodejce, zda prodává barvy také na moji tiskárnu, a pokud ano, kolik tyto barvy stojí. Odpovědí bylo, že ano prodávají a cena je 620,- za celou sadu. Ihned jsem udělala objednávku. Po týdnu čekání jsem volala majiteli, že barvy stále nemám. Slibovaná dodací lhůta byla 2 dny. Mám prý ještě vydržet. Toto se opakovalo 2x. Pak jsem to již vypustila z hlavy. Po měsíci a půl najednou zvonila pošta a dovezla balíček. K mému údivu za cenu 750,-. Volala jsem opět prodejci a ten mi sdělil, že logicky musím připočítat DPH. Že uvedená cena v emailu je bez DPH, tam však uvedeno nebylo. I tak jsem barvy převzala, avšak tiskárna stále hlásila, že jsou nekompatibilní. Zabalila jsem je a poslala zpět. Po týdnu jsem sice obdržela nové avšak stejný problém. Takže jsem je opět zabalila zaslala zpět po rozhovoru s prodejcem a příslibem vrácení kupní ceny. To bylo 12.12.2013. Dnes je 3.2.2014 a po několika telefonátech, kdy mi majitel stále slibuje navrácení částky bohužel stále nic. Vždy má nějakou výmluvu.

navrácení kupní ceny

20.5.2014 22:03, před 11 lety

Spotřebitelka nám sdělila následující.

Dobrý den, po dlouhém dohadování a vymlouvání jsem dnes konečně obdržela částku 750,- zpět na účet. Každopádně bych tento obchod nikomu nedoporučila. S pozdravem a poděkováním Foldváryová

20.5.2014 22:03, před 11 lety

Ivana Foldváryová