Dne 6.12.2017 jsem podepsal smlouvu č.4219150116 a dne 6.12.2017 jsem zaplatil první splátku.Dne 5.1.2018 jsem zaplatil druhou splátku, bylo to o den dříve neboť jsem odjel do ciziny,ale v zápětí 9.1.mi byla stržena dálší splátka,inkaso z účtu tj. 779,00kč. To znamená že mám o jednu splátku navíc.Jestli ji použijte na splátku dalšího měsíce a nebo mi ji pošlete na účet. Za kladné vyřízení předem děkuji. Antonín Hošťálek.
Vrácení nebo použít na splátku dalšího měsíce.
Hrazení splátek se bude řídit smlouvou, případně k ní náležícím podmínkám. Využití platby na uhrazení následující splátky lze velmi pravděpodobně dojednat. Pokud by takové využití nebylo možné, byla by společnost povinna platbu vrátit jako tzv. bezdůvodné obohacení dle § 2991 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník.
UNIQA pojišťovna, a.s. se rozhodla nevyužít služby VašeStížnosti.cz, a to i s ohledem na povinnost ochrany osobních údajů. Stížnosti a nesouhlasy týkající se UNIQA pojišťovny je možné adresovat na oddělení stížností a reklamací, stiznosti@uniqa.cz, případně je možné využít i ostatní kontakty uvedené na webových stránkách pojišťovny www.uniqa.cz.
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.