Tesco Stores ČR a.s.

#2192Apple cider Kingstone - zkažený

09.02.2014, před 11 lety

Břetislav Kašparovský

Koupil jsem si aplle cider Kingstone za více než 40,-Kč a doma jsem zjistil že je zkažený. Lhůta nebyla prošlá, ale probíhá nějaká kontrola i takovýchto výrobků? Zda se mi že vůbec, hlavně ať se toho co nejvíce prodá. TESCO, Campus Bohunice, Brno

Kingstone, aple cider - po otevření zakyslá chuť.Cider byl zkažený, ale stále v datumu spotřeby

Důkladná kontrola a prověřování nabízených produktů. Stáhnout tento produkt v případě když se objeví více stíýností.

10.2.2014 08:38, před 11 lety

V těchto případech je možné podat podnět Státní zemědělské a potravinářské inspekci. Ta na základě podnětu provede vlastní šetření. Pokud shledá v daném případě pochybení, může jej sankcionovat.

7.5.2014 13:50, před 11 lety

Společnost se nerozhodla pro řešení sporů se svými zákazníky využít službu VašeStížnosti.cz. Vzhledem k tomu, že služba je založena na principu dobrovolnosti, bude z tohoto důvodu řešení stížnosti ukončeno.