KAZA - chimney s.r.o.

#22234Neoprávněně naúčtovaný poplatek za velice nekvalitně provedené práce

14.03.2018, před 7 lety

Josef Brandejský

S touto firmou se dohaduji od konce roku 2016.Této firmě jsem zaplatil 64000,/Kč.Jednalo se hlavně o montáž plyn.kotle.Firma mi kotel nadhodnotila,že patří mezi tři nejlepší.Což není pravda.Nepatří ani mezi dest nejlepších.Kotel je navíc svým průtokem slabý.Zde uvádím špatně(nekvalitně) provedené práce.Mimo střed zavěšená skříňka.Při vrtání praskla dlaždička.Závěsné WC špatně propojené.Po spláchnutí voda tekla na zem.Při montáži záchodového prkénka řemeslník vyštípl roh.Nové sedátko s poklopem se zpomalovacím mechanizmem stojí 2670,/Kč.Firma dodala rozlámaný komínek na odtah spalin.Otvor pro komínek vyříznutý velký a ještě čtvercový.Zmačklá přepadová hadice(vlnovec).Na tyto špatně provedené práce mi p.Šikula řekl.My jsme pojištěný!!!Ostatní práce už jsem nechtěl od této firmy provést.S touto firmou jsem ukončil veškerou spolupráci v průběhu roku 2017.Už mne nebavilo si s panem Šikulou psát nesmyslné imaily.Požádal jse proto o kontakt na jednatelku společnosti pi.Nězgodovou.Bohužel bez úspěchu.

Požaduji od této firmy částku 5000,/ Kč za škodu,kterou mi provedli na mém rodinném domě svou nekvalitní prací.

14.3.2018 11:43, před 7 lety

Byla-li během provádění díla způsobena spotřebiteli škoda, je zhotovitel díla povinen tuto škodu nahradit. Škoda se nahrazuje uvedením do předešlého stavu. Není-li to možné nebo požádá-li o to poškozený, hradí se v penězích. Při určení výše škody na věci se vychází z její obvyklé ceny v době poškození a zohlední se, co poškozený musí k obnovení nebo nahrazení funkce věci účelně vynaložit.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitel možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů pří České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese https://www.coi.cz/informace-o-adr/.

14.3.2018 16:51, před 7 lety

Přes tento portál se nebudeme vyjadřovat. dTestu je úplně jedno zda pisatel má pravdu či ne. I když jsme již jednou dokázali dTestu že jde o lež stejně stížnost nezrušil.

15.3.2018 07:54, před 7 lety

Josef Brandejský

Uvedenou stížnost jsem napsal velice zkráceně.Obsah stížnosti by byl daleko obsáhlejší.Také uvedená částka za škodu,která nám byla způsobena je v nejnižší možné hranici.Jestliže se žalovaná firma potažmo její jednatel nehodlá k dané žalobě vyjádřit,tak asi nemá čisté svědomí!Mě tato firma způsobila škodu,kterou budu vymáhat všemi dostepnými prostředky!Tato firma je podvodná a žádám Vás aby jste před touto firmou varovali všechny poctivé lidi!

2.7.2018 22:45, před 7 lety

V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009. Spotřebitel má také možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.