Kaufland Česká republika v.o.s.

#22492Neoprávněně naúčtovaný poplatek

2 měsíce 2 dny 18 hodin

23.03.2018, před 7 lety

Jiří Válek

Dne 22.3.2018 jsem v provozovně 2111 Praha Modřany zakoupila mimo jiné zboží V. PEČENĚ SK 1200G 1.210 KG x 90,41 = 109,40 B (Kč). Doma jsem zjistila, že podle účetního paragonu mi toto zboží nedopatřením bylo účtováno 2x se stejnými parametry. Předmětnou provozovnu jsem dnes osobně navštívila a byla jsem odkázána na zákaznickou linku 800 165 834, která nebyla vůbec dostupná. Proto volím tento postup. Naskenovaný paragon jako důkaz Vám mohu poslat e-mailem. Prosím o sdělení Vaší e-mailové adresy.

Helena Horáková

V. PEČENĚ SK 1200G 1.210 KG x 90,41 = 109,40 B (Kč) ve slevě, datum: 22.03.18, čas: 15:47:24, účt: 53574, obchod: 3910, kasa: 3, obsluha: 315

Vrácení částky 109,40 kč

23.4.2018 08:11, před 7 lety

V případě, že je špatně naúčtováno zboží a kupující tuto skutečnost může prokázat, je prodejce povinen vrátit peněžní prostředky uhrazené navíc. Pokud tak neučiní, získá majetkový prospěch bez právního důvodu.

Dozor v oblasti správného účtování nákupu provádí Česká obchodní inspekce. V případě opakovaného nesprávného účtování zboží by mohla spotřebitelka zvážit podání podnětu správnímu orgánu, který může za zjištěný správní delikt uložit podnikateli pokutu.

24.4.2018 17:47, před 7 lety

Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět.

Rádi bychom ho s Vámi dořešili k Vaší spokojenosti. Nebude-li Vás to obtěžovat, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné zákaznické lince 800 165 894 nebo e-mailem na service@kaufland.cz.

Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

25.5.2018 22:59, před 7 lety