BILLA, spol. s r. o.

#22527Nákup kuřecích jater v Bille v centru Prahy

3 měsíce 4 dny 14 hodin

25.03.2018, před 7 lety

Hana Zapletalová

Játra která jsem tentokrát v Bille koupila byla neočištěná, měla v balíčku i několik váčků se žlučí a ledvinek . Podobnou zkušenost jsem měla již v Bille několikrát při koupi masa nebo kuřete, které mělo v sobě zasmrádlé vnitřnosti. Od té doby jsem nic od masa v Bille nekupovala až tento týden a zase špatná zkušenost. Asi by Billa měla uvažovat o jiném dodavateli než je Vocílka, který je takto, dle přečtených stížností, "profláknutý".
Bohužel foto nelze vložit.

Vyměnit dodavatele, Vocílka pro mě není již důveryhodný

1.4.2018 16:39, před 7 lety

V případě, že jsou zakoupeny výrobky neodpovídající jakostí, je třeba zboží reklamovat. Pokud zakoupená věc nemá deklarované či spotřebitelem očekávané vlastnosti s ohledem na povahu zboží, lze žádat dodání věci s odpovídajícími vlastnostmi. Pokud to není možné, lze odstoupit od smlouvy a žádat vrácení peněz. Reklamaci je třeba uplatnit u prodávajícího bez zbytečného odkladu a žádat vyřízení.

Spotřebitel by mohl rovněž zvážit podání podnětu Státní veterinární správě, která vykonává dozor v oblasti potravin živočišného původu, zda-li v daném případě nedošlo k porušení právních předpisů. Pro zadání podnětu lze použít následující webový odkaz: http://eagri.cz/public/web/svs/portal/zakladni-informace/kontakty/

29.6.2018 14:48, před 7 lety