taky jsem spadl do pasti, rok obtěžování a přišel do schránky dopis od právníků z Mnichova - podle IP adresy mě našli - mé pravé jméno i adresu a hrozili. Nyní jsem po 4 dnech nervů zjistil s úlevou, že jde o fake.
Vyděračská právní kancelář Auer Witte Thiel z Mnichova je fake!
Sice skutečně existuje, ale byla zneužita erotickými servery, hackery a distancuje se od toho, že by cokoliv rozesílala mailem nebo poštou.
Více si projděte v odkazech zde: https://www.google.cz/search?q=auer+witte+thiel+fake&oq=auer+witte+thiel+fake&aqs=chrome.0.69i59j69i60l2j0j69i60.7087j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Nebo na googlo zadejte "Auer Witte Thiel fake" a projděte si vše, kdo neumí jazyky, nechť si otevře prohlížeč Chrome a dá automatický překlad.
Prosím D-test aby varoval, že nikdo nic nemá neplatil a nemá se strachovat, jde o podvodníky!!!
Navrhuji D-testu aby rázně a okamžitě ukončil kauzu tím, že osloví za nás všechny oběti i budoucí Národní centrálu pro organizovaný zločin. A vyjádřil se ke zjištění.
(Národní kontaktní bod pro kybernetickou kriminalitu a národního kontaktního místa pro počítačové hlášení závadného obsahu a závadových aktivit v síti internet)
Umím si představit že mnoho tisíc obětí v ČR trpí a někteří nemusí mít daleko k sebevraždě, finančnímu zruinování. nebezpečné pronásledování, vyhrožování atd. je dle zákona trestným činem.
Na obchodní podmínky seznamek mohou od této chvíle všichni pokojně hodit bobek.
Divím se, že to neodhalili ani právníci D-testu.
Děkuji T.
Dateyard, AG je fake, stejně tak právníci Auer Witte Thiel jsou fake - nic neplatit
Prosím za všechny oběti zdejší D-test, aby okamžitě neprodleně kontaktoval Národní centrálu pro organizovaný zločin - Policii České republiky s urgentí žádostí o stanovisko Policie ČR k případu, zachrání to mnoho lidských životů!!! Nervy a čas!
Anonymní stížnosti bohužel není možné v rámci služby VašeStížnosti.cz publikovat, proto jsme nuceni stížnost uzavřít.
Za další uvedené podněty děkujeme, budeme se je snažit v naší další činnosti maximálně zohlednit.