Seznam.cz, a.s.

#22679Ukradená identita email na seznamu

9 hodin 33 minut

03.04.2018, před 7 lety

Jara Šestak

Tak už sem to tu čet že taky starecené heslo na emailu od seznamu.Já mám něco podobného necelích 20 let používám stejné heslo na xsestakj@seznam.cz a byl mě odcizen učet na WOT tak sem se rozhodl po 2 dnech lépe zabezpečit svůj email,ale po změně hesla mě pustíl pouze 1 přihlášení a najednou sem se ocitl odhlášen a heslo už nefungovalo a znám jak poslední tak předchozí heslo ale je to zbytečné jelikož si někdo nastavíl odesílaní hesla na jinej email a seznam to nehodlá nijak řešit jen prej podáním na PČR a zablokováním učtu ale já mám tento email i u smlouvy UPC a potvrzenou komunikaci že jsem to já a vyučtováni je na tom emailu ale je to k ničemu neochota něco pro člověka v tísni co je okraden udělat a ochota nulová

ukraden emailový účet od seznamu

Pokud mohu dokázat že email je můj a znám obě poslední funkční hesla a tento email již několik měsícu figuruje i ve smlouvě od jiného poskytovatele sem schopný doložit i OP aby mě navrátili můj účet

4.4.2018 09:25, před 7 lety

Společnost Seznam.cz, a.s. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými uživateli. Vzhledem k tomu, že je námi poskytované mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.

Společnost nám sdělila, že dotazy uživatelů zodpovědí operátoři její technické podpory. Ti taktéž nabídnou pomocnou ruku při řešení problémů spojených s využíváním jejích služeb. Kontakty viz: http://onas.seznam.cz/cz/kontaktujte-nas/technicka-podpora/. V případě sporu se může právní zástupce protistrany obrátit přímo na právní oddělení společnosti.

Spotřebitel má taktéž možnost využít mimosoudního řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.