WS International a.s.

#2281Neuznaná reklamace

11 měsíců 26 dnů

17.02.2014, před 11 lety

Vratislav Kytnar

Dne 23.1.2014 jsem si zakoupila 2ks přístroje Dr.Vac-čistič uší(akce 1+1), v Galerii Butovice Praha, Radlická 117,P5.Bohužel jsem podlehla přesvědčivé reklamě,jak jinak,na TV Prima.Reklama, která stále běží na TV Prima,je naprosto klamavá,neb přístroj vrčí,v uchu lechtá,ale bohužel nečistoty nezbaví.4.2.jsem podala v prodejně v Butovicích reklamaci na tento výrobek. Dostala jsem dopis od WS s tím, že výrobek byl shledán bez závad, splňuje inzerované vlastnosti a zákazníci jsou spokojeni. Na internetu jsem však četla ohlasy zcela opačné, ve smylu"polechtá ucho, ale mazu si nevšímá".

Dr.Vac čistič uší

Chtěla bych peníze vrátit, protože se jedná o "klamavou reklamu".Výrobek naprosto neplní funkci,která byla v TV reklamě zaručena.Je to podfuk na zákazníka.

26.3.2014 14:24, před 11 lety

V případě, že zboží nemá deklarované vlatnosti, neodpovídá u výrobku tzv. jakost při převzetí dle § 2161 občanského zákoníku. V případě, že prodejce tvrdí, že vlastnosti výrobku odpovídají popisu a kupující nesouhlasí, bude třeba, aby výrobek posoudil nezávislý odborník a zpracoval k případu znalecký posudek.

12.2.2015 14:02, před 10 lety

Společnost WS International a.s. byla o podané stížnosti informována, ale neprojevila zájem se k ní vyjádřit. Jelikož je služba VašeStížnosti.cz založena na principu dobrovolnosti, rozhodli jsme se případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.