DigiPlus.cz, s. r. o.

#2319Neúspěšné odeslání robotického vysavače k reklamaci

6 měsíců 15 dnů 2 hodiny

20.02.2014, před 11 lety

Marie Kolářová

V září 2010 jsem si koupila od společnosti robotická vysavač KS-250 GOLD , Po nekolika reklamací mi společnost v květnu 2012 vysavač vyměnila za nový. Tento po čase opět vykazoval řadu nedostatků a závad. Od září 2013 se marně snažím společnost sehnat, abych ho reklamovala. Na telefonu je pouze záznamník, na adrese CHrudimská v Praze společnost nesídlí.Byla jsem tam osobně! Nikdo tam neví, kam se odstěhovala. Když jsem poslala vysavač poštou ležel na poště měsíc a pak se mi vrátil- nevyzvednuto v úložní lhůtě. Ještě pořád je v záruce a cena 7 120,- Kč není pro mne zanedbatelná. Vysavač je nefunkčí, vypadává mimo jiné nedostatky,přední kolečko. Zná někdo adresu, kde firma sídlí?_

Robotický vysavač KS-250 GOLD 4 v 1

vrácení peněz částky 7 120,-Kč

25.3.2014 10:23, před 11 lety

Společnost má v obchodním rejstříku uvedenou adresu: Praha 3 - Vinohrady, Chrudimská 2526/2a, PSČ 130 00 a jednatelem je: MARTIN ZÍKA, dat. nar. 15. května 1977, Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1.
V případě, že se společnost nezdržuje na adrese uvedené v rejstříku, doporučujeme podat podnět živnostenskému úřadu, případně rejstříkovému soudu, ty jsou oprávněni obchodníka vyzvat k nápravě, případně vůči němu uplatňovat sankce.

4.9.2014 19:42, před 10 lety

Společnost DigiPlus.cz, s. r. o. byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit, proto jsme se rozhodli případy uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.
Spotřebitelé mají nadále možnost pokračovat v řešení sporu v občanskoprávním řízení. Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat subjektu předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.