Kdloucen

#23281Pravděpodobně podvodná stránka

1 měsíc 20 dnů 22 hodin

01.05.2018, před 7 lety

Matyáš Krybus

Přišel jsem na stránku s vidinou levné koupě, přidal jsem do košíku košili která byla o 400 levnější, než na ostatních stránkách a první drát do oka byl, že 400 stálo samotné poštovné, i přes to jsem košili koupil. Po koupení nepřišlo žádné oznámení, pouze z banky (placeno kartou). Po týdnu nic nepřišlo, ani e-mail a po napsání do rubriky "Kontaktujte nás", nepřišla ani kopie na e-mail, nikdo neodpověděl a na stránce není žádný kontakt. Je tam sice možnost měnit mezi dolary, eury, CNY a CZK, ale celá stránka je pravděpodobně podvod. Celé je to jen k vůli mé nepozornosti, stránku vlastní němec, ale koncovka ".cz" mě velmi zmátla. Varuji ostatní uživatele, aby neudělali stejnou volovinu, jako já.

Pánské Košile Bez Rukávů (Vesta) System Of A Down - Rand - Razamataz - Ws109 - Košile

Zaslání zboží, či zaslání peněz zpět.

22.6.2018 11:10, před 7 lety

Služba VašeStížnosti.cz je určena k řešení sporů mezi konkrétními spotřebiteli a podnikateli. Bohužel z uvedených stránek není možné získat jakýkoliv kontakt na subjekt, abychom jej k řešení sporu vyzvali. Z tohoto důvodu bude stížnost uzavřena.

Spotřebiteli doporučujeme využít služby chargeback, kterou poskytuje většina evropských bankovních společností ve spolupráci s vydavateli platebních karet. Jedná se o služby, kdy bankovní společnost vrátí podvedenému spotřebiteli peněžní prostředky zpět na účet a následně si jejich vymáhání po obchodníkovi zajistí sama. Více o této službě naleznete na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3189/esc-kdy-je-lepsi-platit-kartou.